Senior Warehouse Operator

11-05-2022
Barneveld
40 uur

Denka zoekt een ervaren Senior Warehouse Operator met administratieve skills.

Als Warehouse Operator ben je mede verantwoordelijk voor de ontvangst van grond- en hulpstoffen, emballage en etiketten, de opslag daarvan op de juiste plaats, het klaarzetten van materialen voor onze productieafdelingen en de afvoer van niet gebruikte restanten en afvalstoffen. Daarnaast is er een uitgaand magazijn van waaruit onze producten vervoerd worden naar een externe opslag of naar klanten.

Je ontvangt van leveranciers en begeleidt het laden en lossen van vrachtwagens. De opslag van goederen moet vervolgens nauwgezet worden geregistreerd in ons SAP systeem.

Op jouw schouders rust de verantwoordelijkheid om ons bedrijventerrein veilig te houden, o.a. door precies bij te houden waar stoffen zijn opgeslagen, in welke hoeveelheden en in lijn met voorschriften vanuit de PGS 15, BRZO en GMP. Kortom een verantwoordelijke functie met groeimogelijkheden in een klein en hecht team. Wij zoeken kandidaten die:

  • Tenminste een opleiding hebben op LBO niveau, aangevuld met een logistieke training
  • In het bezit van heftruck- en Reachtruck certificaat en bedreven in de besturing
  • Meer dan 3 jaar hebben gewerkt in de chemische industrie (of soortgelijke branche)
  • Beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Basisvaardigheden in automatisering en gebruik computers. Bij voorkeur ook ervaring met SAP en met het verwerken van gegevens in administratieve processen
  • Bereid zich te verdiepen in ADR, BRZO en GMP vereisten voor het eigen taakgebied en in omgaan met gevaarlijke stoffen.

Als collega ben je communicatief en administratief sterk, flexibel, accuraat en werk je samen met je collega’s aan veilige en secure procedures. Hierbij werk je veilig en houd je rekening met de belangen van andere afdelingen binnen de organisatie. Je bent nieuwsgierig en in potentie geschikt om door te groeien naar een leidinggevende functie. In geval van afwezigheid van de teamleider ben jij in staat die te vervangen.

Interesse? Dan ontvang ik je motivatie en CV graag per mail monique.vanbart@pelsis.com

Een uitgebreid functieprofiel is op aanvraag beschikbaar op hetzelfde mailadres.

Onze procedure omvat minimaal 2 gesprekken en een rondleiding op onze fabriek.

(Command of the Dutch language in word and writing is essential. The text has therefore not been translated into English.)